En fantastisk restaurang

En fantastisk restaurang

God morgon alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni har haft en bra start på er måndag och att ni ser fram emot vad resten av denna vecka har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra restaurang i Ljungby med omnejd, då detta är någonting som ni har haft ganska mycket frågor och funderingar om. Jag vill idag tipsa er om Team Thai AB, vilket är en fantastisk restaurang som jag har hittat tack vare en nära vän till mig. Jag har nämligen varit väldigt trött på de flesta restauranger här i närheten, och jag har klagat en del på detta till mina vänner. För några veckor sedan tog en vän i kompisgänget med resterande av oss till just Team Thai AB, och vi alla blev så imponerade. De anställda visade sig vara riktigt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos företag, oavsett vilken bransch det gäller. Både jag och mina vänner kände oss väldigt trygga och säkra i vårt val av restaurang, vilket var skönt.

Maten var dessutom otroligt god. Den bara smälte i munnen. Jag kommer definitivt att besöka Team Thai AB igen, väldigt ofta skulle jag dessutom gissa på. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Ljungby, Markaryd, Vetlanda eller Växjö att vända er till just Team Thai AB. Nu hoppas jag att ni får en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi i nästa inlägg! 


Kommentarer är stängda.