En plåtslagare i Trollhättan

En plåtslagare i Trollhättan

Tjabba bloggen!

Jag tror inte att min plåtslagare kunde valt en sämre dag att komma hit på, jösses vad det regnar här i Trollhättan. Idag är jag verkligen glad över att jag jobbar inomhus och slipper vara ute i det här busvädret. Jag erbjöd min plåtslagare att han kunde ta det här någon annan dag om han ville istället för att stå där uppe på taket och bli dyngsur, men det här var ett plåtslageri som verkar ha väldigt mycket att göra för han körde på trots det att vädret inte var på hans sida. Det började spricka lite i takplattorna så det var egentligen därför som jag kontaktade ett plåtslageri så att jag kunde få lite nya takplattor. Antagligen så hade de klarat sig i något år till men jag kände att det var lika bra att få tag på en plåtslagare direkt istället för att dra ut på det. Så jag fick tag på Västkustens Plåtslageri som erbjuder sina tjänster till Trollhättan, helt perfekt för mig. Eftersom att jag dessutom denna veckan jobbar hemifrån så kan jag vara hemma under tiden som min plåtslagare arbetar. Först var jag lite skeptiskt, jag tänkte att det förmodligen skulle vara lite oljud när han jobbade men hittills har det varit väldigt lugnt och skönt. Förhoppningsvis så fortsätter det på samma väg resten av dagen också, men det skulle absolut inte göra någonting om det kommer lite oljud nu för jag har ändå jobbat klart. Att jobba hemifrån är verkligen lyx, enda nackdelen är att jag bor lite utanför Trollhättan centrum vilket innebär att jag måste ta bilen in för att köpa lite mat. På kontoret så är det bara gå ut genom dörren så finns det restauranger överallt. Men jag ska inte klaga, här kan jag gå runt i bekväma kläder och arbeta samtidigt som jag sitter i soffan.  


Kommentarer är stängda.