Behåll bilens skick

Behåll bilens skick

Tjabba tjena hallå bloggen! En ny dag är åter här och jag sitter hemma vid mitt köks bord i väntan på att det blivit dags att åka till jobbet. Bilen går som ett skott nu efter att den varit inne på bilservice för några veckor sedan, snacka om att jag har märkt tydlig skillnad i körningen under senaste veckorna. Min kärra hade gått några tusen mil så en bilservice satt nog på sin plats, nu är det bara vinterdäcken som ska på om några månader sen ska jag förhoppningsvis inte behöva göra något mer med bilen på ett bra tag. Jag är absolut inte någon bilfantast, att mecka och hålla på har aldrig varit min grej riktigt. Däremot så är jag medveten om att bilen behöver en del behandling och åtgärder under sin livstid, så jag försöker lämna in den på verkstad med jämna mellanrum. På så sätt får jag ut mer av bilen samtidigt som komfort och körglädje håller sig i lika bra skick. I nästan alla städer finns det någonstans man kan lämna in bilen, även mindre orter har verkstäder. För mig som bor i Åkersberga så vill jag väldigt gärna undvika att behöva åka in till Stockholm för bilservice, därför är det utmärkt att det finns lättillgängligt inte så långt ifrån där jag bor. Det mesta finns faktiskt i Åkersberga, så det är väldigt sällan som jag behöver åka in till storstan för att köpa någonting. Sen är det klart att man åker in ändå i vissa fall, mest för att det är trevligt. Ta hand er och glöm inte ta hand om bilen, det kan bli dyrt om man väntar för länge. Nu får ni ha en fortsatt trevligt dag och håll er uppdaterade här på bloggen för fler inlägg kommer att dyka upp framöver! Ha det bra!


Kommentarer är stängda.