En frisör för oss i Östersund med omnejd

En frisör för oss i Östersund med omnejd

Hej allesammans! Här idag så skulle jag vilja ta och skriva lite kort om en viss frisör som vänder sig till oss som befinner oss i bland annat Krokom, Åre och Östersund med omnejd då det under senaste tiden har varit oerhört efterfrågat bland mina läsare från dessa områden att jag ska dela med mig av den frisör som jag själv väljer att vända mig till när det kommer till min hårförlängning. Den frisör som jag därför ville passa på att dela med mig av här idag heter helt enkelt SHINE by Marielle och det är alltså till just SHINE by Marielle som jag själv har valt att vända mig till nu under ett bra tag. Jag tycker personligen att hon är superduktig när det kommer till det som hon sysslar med och man märker verkligen av vilken stor erfarenhet och kompetens som hon har inom sin bransch. Dessutom så är hon oerhört trevlig och anpassar sig efter sina kunder och deras egna specifika önskemål och förutsättningar för att på det mest professionella och kvalitativa sättet kunna ge sina kunder de resultat som de är ute efter. Hur som helst, så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara behjälpligt för många av er och att ni kommer att kunna finna det som ni eftersöker hos just SHINE by Marielle. Det tror jag i varje fall verkligen på att ni kommer att kunna göra med tanke på hur nöjd jag själv har varit varje gång som jag har varit hos SHINE by Marielle. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg! Ifall ni vill läsa på lite mer om SHINE by Marielle och det som hon har att erbjuda, så finner ni en länk till hennes egna sida här i inlägget.


Kommentarer är stängda.